Știrile 60m.RO

Slugile de la București și cerealele ucrainene: politicieni mici, slugarnici, trădători și tremurici la ușa marilor stăpâni

Conducătorii actuali ai României sunt o adunătură de cea mai joasă speță de la prima cădere a Bucureștiului încoace. Capul plecat este modelul perfect de a duce o țară spre pierzanie, iar Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu excelează la acest capitol. Trei politicieni mici, slugarnici, trădători și tremurici la ușa marilor stăpâni.

Polonia, Ungaria și Slovacia au interzis importurile de cereale ucrainene și tranzitul acestora pe teritoriul lor, iar Bulgaria anunță măsuri similare pentru a proteja fermierii locali. Dacă ne uităm pe hartă mai rămâne doar România, dar România e condusă de slugi trădătoare de țară care nu dau doi lei pe fermierii români aduși la sapă de lemn de cerealele ucrainene și alte produse alimentare importate la preț de dumping, fără taxe vamale.

Vorbim aici de ramuri economice puse la pământ, nu doar de fermierii care se luptă cu Goliat. Fermierii români se luptă cu Goliat pentru că aici nu vorbim de fermierii din Ucraina care mută ceva cereale prin Europa, ci de cei mai mari traderi de cereale din lume. Ucraina nu mai e demult despre Ucraina. Peste 30% din terenurile agricole ucrainene nu aparțin Ucrainei ci marilor corporații din SUA, China și alte state occidentale. Cerealele ucrainene sunt de fapt cerealele păpușarilor din spatele războiului, care își scot prada pe spatele unor state bolnave ca România.

Ursula comandă, slugile de la București execută

Ciucă și Ciolacu au făcut în pantaloni când a început să tune coana Ursula de la Bruxelles, cum că ea nu e de acord cu interzicerea importurilor de cereale ucrainene. Toți se uită azi în gura moșneagului slugarnic, Petre Daea, dar acest executant nu are nici o putere de decizie. Responsabili sunt Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă împreună cu cuplul trădător de țară de la Cotroceni format din Iohannis și Aurescu.

România a ajuns să fie o cumetrie condusă de cupluri de bandiți. În timp ce acești bandiți de la București tac mâlc, șmecherii din Occident își fac de cap, iar fermierii români sunt duși cu pași mari spre faliment. Atât s-a putut. 33 de ani de jaf și distrugere. E bine că al nostru călător e plecat prin America de Sud într-o vacanță de lux pe banii românilor aduși la sapă de lemn.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button