Politică

La Giurgiu, judecătorii BEJ au aprobat listele AUR, în timp ce partidele au încercat respingerea ilegală. Se prefigurează un caz penal major

La Giurgiu, tensiunile dintre partidele politice și justiție au atins noi cote. Toți cei trei judecători din Biroul Electoral Județean (BEJ) au aprobat listele de candidați ale Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), în ciuda încercărilor ilegale ale reprezentanților partidelor PSD, PNL și USR de a respinge aceste liste. Doar reprezentantul AUR a respectat legea, în timp ce ceilalți au acționat contrar normelor juridice, încercând să manipuleze procesul electoral.

Aceste acțiuni evidențiază un abuz flagrant de putere și o încercare de fraudare a alegerilor din România. Faptul că partidele aflate la guvernare încearcă să elimine competiția electorală prin mijloace ilegale este nu doar o încălcare gravă a legii, ci și un semnal alarmant pentru democrația din România. Se anunță un caz penal major, cu răspunderi pentru cei care au încălcat legea și au încercat să distorsioneze rezultatele electorale.

Justiția și judecătorii din BEJ au demonstrat că legea trebuie respectată, iar tentativele de manipulare ale sistemului politic vor fi sancționate. AUR va continua să lupte împotriva acestor abuzuri și va solicita tragerea la răspundere penală a celor care încearcă să fraudeze procesul democratic.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button