Știrile 60m.RO

Adrian Axinia: AUR este forța care poate reconstrui România. Suntem alături de fiecare român!

Europarlamentarul Adrian Axinia s-a implicat direct în ajutorarea sinistraților din județul Galați, județ grav afectată de recentele inundații. Alături de echipa AUR Prahova și sprijinindu-se pe valorile patriotice și naționale ale Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Axinia a intervenit prompt pentru a asigura ajutor material și moral celor loviți de furia naturii.

Comuna Pechea, una dintre cele mai afectate zone din județ, a fost lăsată la mila apelor de către guvernele succesive PSD și PNL, care nu au fost în stare să construiască un baraj de protecție în 34 de ani de guvernare. Lipsa de interes din partea autorităților a pus în pericol viețile și bunurile oamenilor, iar nici măcar în prezent nu există un plan concret de realizare a unei astfel de construcții. Axinia a punctat că, în loc să se preocupe de binele românilor, guvernanții par să ignore nevoile reale ale comunităților din țară.

Adrian Axinia, prin acțiunile sale, a demonstrat din nou că AUR nu este doar un partid politic, ci o forță care luptă pentru drepturile și siguranța românilor. El a subliniat faptul că, în timp ce alte partide își arată incapacitatea de a rezolva problemele majore ale țării, AUR este pregătit să ofere soluții reale și rapide.

„Românii nu trebuie să fie lăsați singuri în fața calamităților naturale, iar statul are datoria să îi protejeze. Este inadmisibil ca, după atâția ani, să nu se facă nimic concret pentru a preveni astfel de tragedii. Noi, cei din AUR, nu doar că promitem, dar și acționăm pentru binele acestei țări”, a declarat Axinia, angajându-se să continue lupta pentru comunitățile neglijate de guvernările anterioare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button