Politică

Fost consilier prezidențial: Geoană nu mai poate crește în sondaje! După alegeri iese din politică pe ușa din dos

Cătălin Avramescu, fost consilier prezidențial al președintelui Traian Băsescu și fost ambasador în Finlanda, este de părere că Mircea Geoană are mai multe probleme care îl împiedică să crească în sondaje. Propriul trecut și întrebări legate de prezent l-ar împiedica pe fostul secretar general adjunct al NATO să crească în popularitate.

„De ce nu mai crește Geoană în sondaje?

Cei care au acces la rezultatele sondajelor au observat de ceva vreme că Mircea Geoană staționează. În unele chiar scade. What gives?

Simplu. Deficitul de încredere. Alegătorii încep să nu mai aibă încredere în Mircea Geoană. I-a mers cât nimeni nu își mai aducea aminte mai nimic despre el. Părea „omul de la NATO”.

Acum însă presa a început să își aducă aminte. Afaceri suspecte, „flacăra violet”, scandaluri prin PSD, etc.

Dar marea sa problemă este chiar el. Când deschide gura îți vine să fugi. „Să îi dea Dumnezeu sănătate Regelui Mihai”. Really?

Mircea Geoană nu a reușit să răspundă la două întrebări esențiale. De ce candidează? Până una-alta, pare că este doar o răzbunare menită să îi încurce pe cei de la PSD. Și de unde are banii pentru campania pe care deja a făcut-o? Când se ajunge aici, este clar că deja s-a adunat multă neîncredere. Probabil după 2024 va ieși din politică. Nu va fi regretat”, scrie Cătălin Avramescu pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button