Știrile 60m.RO

4 afecțiuni, un singur leac : PARA

Astăzi vom vorbi despre un subiect prea puțin știut față de importanța pe care o are . Vom vorbi despre pară, despre beneficiile ei și despre cum putem trata cu ajutorul acesteia , 4 boli destul de grave.

Din câte se pare, părul este originar din partea de nord a Indiei. A existat mult timp în stare sălbatică , iar fructele sale nu se consumau. Cu toate acestea, în Roma , pe timpul lui Pliniu , se cunoșteau deja mai mult de 40 de soiuri. Multă vreme nu s-a știut nimic despre valoarea lor enormă, dar, în prezent, studiile au arătat calități excepționale în tratarea afetiunilor renale și urinare, a bolilor cardiovasculare și , nu în ultimul rând , pentru întărirea imunității organismului.

Vom vorbi în continuare despre 4 probleme de sănătate care se vindecă sau se ameliorează cu ajutorul perei.

În primul rând , vorbim despre anemie. Copiii sunt mai expuși anemiei , mai ales cei cărora nu le place carnea. Această anemie se poate trata cu ajutorul nectarului de pere. Pentru prepararea acestuia aveți nevoie de un blender în care se pune 1l de apă , 4-5 pere de mărime medie , decojite și fără sâmburi , precum și 2 lingurițe de miere. Se mixează toate ingredientele timp de 5 minute , după care se pune nectarul într-o sticlă cu dop , la frigider . Se bea întreaga cantitate pe parcursul unei zile. În mai puțin de o lună, anemia este învinsă.

Imunitatea scăzută poate fi corectată cu ajutorul perelor. Secretul este urmarea unei cure cu nectar de pere timp de 2 săptămâni în fiecare toamnă. Zilnic , pe parcursul acestei se bea câte 1 litru de suc proaspăt preparat în casă. Dacă nu găsiți fructe proaspete, puteți consuma decoct de pere uscate. Acest decoct se obține din 40 g fructe uscate la 250 ml de apă. Se fierbe amestecul 10 minute , după care se lasă să se răcească și se strecoară. Acesta se îndulcește cu miere de salcâm. Pe lângă ajutorul în creșterea imunității, acest decoct reprezintă și un excelent astringent și antiinfecțios digestiv. Are și un gust foarte bun.

Dacă doriți să scăpați de colită într-o săptămână , perele sunt , de asemenea, aliatul vostru. Colita de putrefacție este o boală greu de diagnosticat și greu de tratat , ,din cauza faptului că se manifestă diferit la fiecare pacient. Dar, cu scăpați de ea? Consumați timp de o săptămână exclusiv pere , după care se urmează o cură de curățare încă 2 luni astel: fără carne, fără ouă, fără majoritatea lactatelor (permise sunt doar untul și iaurtul).

Pentru grăbirea eliminării calculilor renali trebuie să beți zilnic, timp de 3 săptămâni , câte 2 l de suc de pere pregătit în casă , cu ajutorul unui storcător . După o săptămână dispare senzația matinală de greață , iar la terminarea curei veți vedea rezultatele .

Back to top button