Politică

Zorile Bucovinei din Cernăuți: Ați văzut măcar un copil al celor ce conduc Ucraina – miniștri, șefi ai administrațiilor militare, etc., să lupte în prima linie? 

Mai devreme sau mai târziu fiecare bărbat din Ucraina se va alătura forțelor armate”… Deci, efectiv puternic de forțe va avea armata ucraineană dacă vor fi nevoiți să ia arma în mâini și cei bătrâni, și cei bolnavi! Vor învinge dușmanul? Ați văzut măcar un copil al celor ce conduc Ucraina – miniștri, șefi ai administrațiilor militare, etc., să lupte în prima linie? Am auzit de mulți copii ai acestora, implicați în corupție, dar nu să lupte pentru Ucraina. Ucraina e pentru ei sursă de îmbogățire doar, scrie Zorile Bucovinei din Cernăuți.

„Mai devreme sau mai târziu fiecare bărbat din Ucraina se va alătura forțelor armate”… Spun militarii care luptă cu invadatorii ruși de peste un an. De aceea, apărătorii, care în prezent sunt în curs de reabilitare, se alătură pregătirii civililor. Tacticile de luptă și elementele de bază ale antrenamentului cu foc sunt predate tuturor celor interesați, tranmite Bukinfo..

De ceva timp se încearcă aplicarea acestei ”dorințe” ale unor deputați și funcționari de rang înalt, odraslele cărora demult sunt în țări ”calde”, și celor care fac parte din ”Batalionul Monaco”, care se odihnesc și trăiesc, huzuresc în țări exotice și prospere în timp ce  oamenii simpli din popor, soldații, invalizi din copilărie sunt chemați sub arme de niște comisari corupți, copii nevinovați mor în războiul sângeros din Ucraina. 

Deci, efectiv puternic de forțe va avea armata ucraineană dacă vor fi nevoiți să ia arma în mâini și cei bătrâni, și cei bolnavi, iar vlăjganii sănătoși și în putere se vor bucura de viață pe litoralele din Europa! Vor învinge dușmanul?, mai scrie ZB.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button