Politică

Votați USR dacă vreți mamă 1, mamă 2 și tată 1, tată 2! Partidul neomarxist vă apără de corupți având cei mai mulți penali candidați pentru funcții publice

USR-ul este partidul neomarxist care vrea să conducă România către pierzanie. Agenda lor ascunsă este cu adevărat cutremurătoare. Vorbim despre eliminarea sintagmei mamă și tată și inlocuirea ei cu părinte 1 și părinte 2. Pe de altă parte se vorbește și despre adopția de copii a cuplurilor gay, fiecare bebeluș o să aibă mamă 1 și mamă 2 sau tată 1 și tată 2!

”Ăstea sunt și valorile în care crede și Marius Bodea, candidatul USR pentru Primăria Iași și asta vrea pentru ieșeni. Asta își dorește să promoveze în Iași! Dacă ieșenii asta își doresc, atunci asta să voteze!”

Adevăratul plan al USR dacă ar ajunge la guvernare: mamă 1, mamă 2 și tată 1, tată 2

USR-ul s-a făcut remarcat prin extremismul de care dă dovadă. Vă aducem aminte faptul că sunt numeroase proiecte de lege care vor să ducă România spre o gaură neagră din care nu o să mai iasă vreodată. De exemplu, un proiect despre care se vorbește în această perioadă este adopția de copii a cuplurilor gay. Concret, copiii adoptați vor avea mamă 1 și mamă 2 sau tată 1 și tată 2! Fiecare copil o să crească nesănătos din punct de vedere biologic pentru că o să i se pară normal faptul că are două femei sau doi bărbați drept părinți.

Nebunia nu se oprește aici ci se discută și ca mai multe cupluri să adopte același copil. Dacă până nu de mult o familie avea 6 copii, acum o să existe un copil la 6 familii! Este ireal, iar cititorilor poate li se pare deplasat ce spunem noi, dar vedem cum în Vestul Europei și în tot Occidentul imediat după ce neomarxiștii gen USR au preluat puterea au început să efectueze modificări.

Neomarxiștii susțin războiul, adopția de copii a cuplurilor gay

O să vă dăm exact, concret, exemple despre cum neomarxiștii cum sunt cei de la USR vor să schimbe ordinea firească a lucrurilor. La nivel de țară, USR-ul vrea să legalizeze consumul de droguri, vrea interzicerea religiei în școli și eliminarea sintagmei mamă și tată și înlocuirea cu părinte 1 și părinte 2. În plus se dorește crearea de camere de masturbare în școli și eliminarea băilor pentru fetițe și băieți, ele devenind mixte!

La nivel de Uniunea Europeană, în Marea Britanie a existat proiectul de lege referitor la eliminarea băilor pentru fetițe și băieți. În Danemarca, Franța (din februarie 2006), Germania și Norvegia, o persoană într-o uniune civilă poate adopta copilul natural al partenerului său de același sex. În unele țări, precum Irlanda, persoane heterosexuale sau homosexuale, singure sau în concubinaj, pot înainta cerere pentru adopție! Sunt zeci de studii făcute care relevă faptul că pentru un copil adoptat de persoane de același sex este un șoc să trăiască în aceea familie.

USR vă apără de corupți având cei mai mulți penali candidați pentru funcții publice

Așa-i că USR vă apără de corupți? De la sloganul celebru ”Fără penali în funcții publice” s-a ajuns la ”Cu penali în funcții publice”! Partidul neomarxist are lista plină de penali cu dosare grele care candidează pentru diverse poziții publice. Vă dăm exemple:

Clotilde Armand – Primar USR Sector 1

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, se confruntă cu acuzații penale pentru implicarea ilegală într-un proiect anticorupție, din care a obținut beneficii financiare personale. Agenția Națională de Integritate (ANI) a emis un raport de incompatibilitate și conflict de interese administrativ împotriva sa în toamna anului 2022, însoțit de o plângere penală la parchet.

Armand a semnat dispoziții pentru a se numi manager al proiectului anticorupție și a majorat propria indemnizație în mod repetat în aprilie, mai, iunie și iulie 2022, generând prejudicii. Este suspectată de fals în înscrisuri și abuz în serviciu, acțiuni care contravin Codului de Procedură Penală, evidențiind o încălcare a eticii și a legilor privind administrația publică și anticorupția.

Lucian Viziteu – Primar USR Bacău

Lucian Daniel Viziteu, primarul USR din Bacău, este investigat de DNA pentru atribuirea ilegală a unui apartament de serviciu unei angajate, Cerasela Ionela Cocalea, funcționar la Baze Sportive.

Apartamentul, echipat modern și deținut de Primărie, a fost folosit gratuit de aceasta din februarie 2022 până în februarie 2024. Incidentul a fost raportat de presa locală, evidențiind o încălcare a normelor administrative și posibil abuz în serviciu.

Dominic Fritz – Primar USR Timișoara

Primarul Dominic Fritz, viceprimarul Ruben Lațcău și alți funcționari din Primăria Timișoara sunt implicați într-un dosar penal deschis de Biroul Rutier al Poliției Municipiului Timișoara, legat de lucrările pe bulevardul Gheorghe Lazăr. Investigația vizează autorizarea și respectarea normativelor în construcții pentru carosabil, trotuare și piste de biciclete.

Denunțul a fost depus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș în octombrie 2022 de Mirela Toc, avertizor de interes public, și sugerează suspiciuni de abuz în serviciu.

Allen Coliban – Primar USR Brașov

Primarul Brașovului, Allen Coliban, este investigat de DNA în urma unei plângeri depuse de un ONG. Acuzațiile includ delegarea ilegală a atribuțiilor sale către Adriana Miron, angajată a municipalității, în ciuda deciziei Consiliului Local ca atribuțiile primarului să revină viceprimarului Sebastian Rusu în absența acestuia.

Un alt dosar, legat de asociația „Amural” și utilizarea spațiului Catacombelor, este de asemenea în cercetare. DNA susține că prejudiciul adus Primăriei Brașov este de 304.010 lei, iar asociația respectivă a obținut un folos necuvenit în același cuantum. Recent, Florian Coldea, cel care a creat USR-ul și implicit planul secret de distrugere a României, a făcut un denunț împotriva lui Allen Coliban și a mai multor lideri USR-iști (detalii aici)

Nicușor Dan – Primar General USR București

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, este acuzat de folosirea funcției pentru a favoriza anumite persoane și pentru exercitarea simultană a funcției de director în instituții subordonate Primăriei, inclusiv ALPAB, unde a majorat bugetul cu 3 milioane de lei timp de 9 luni. Denunțul împotriva sa a fost trimis de DNA la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, fiind inițiat în urma sesizării ANI și a Ministerului Finanțelor.

Vlad Voiculescu – Europarlamentar și Fost Ministru al Sănătății USR

Vlad Voiculescu este investigat penal de către DNA pentru două cazuri de abuz în serviciu și complicitate la acestea în contextul achiziționării de vaccinuri anti-COVID. Conform DNA, în iunie 2020, Comisia Europeană a lansat o strategie centralizată pentru achiziționarea vaccinurilor COVID-19, oferind statelor membre posibilitatea de a renunța la anumite vaccinuri fără a suporta costuri. Voiculescu este acuzat că ar fi abuzat de funcția sa pentru a influența aceste achiziții în mod nejustificat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button