Internațional

Vladimir Putin: Ucraina este pompată cu arme! Regimul de represiune din întreaga țară a fost consolidat în cel mai sever mod

Vladimir Putin se arată îngrijorat că Ucraina este sprijinită militar de Occident.

„Este evident că soluția de pace nu a fost pe placul Occidentului, prin urmare, după ce a ajuns la anumite compromisuri, Kievului i s-a dat o instrucțiune directă de a perturba toate acordurile”, a spus Vladimir Putin, în discursul său.

Drept urmare, după întreruperea negocierilor, Kievul a trimis pe front „noi bande de mercenari și naționaliști”, a adăugat președintele rus.

„Ucraina este pompată cu arme, regimul de represiune din întreaga țară a fost consolidat în cel mai sever mod, se desfășoară o politică de intimidare, teroare, violență, capătă din ce în ce mai multe forme teribile și mai masive, barbare”, a spus Putin.

Potrivit acestuia, moștenitorii „banderiștilor și pedepsitorii naziști torturează oameni, îi aruncă în închisori.”

„Mulți au fost forțați să devină refugiați, să-și părăsească casele, iar cei care au rămas sunt supuși unui tir cu rachete din partea militanților”, a continuat liderul de la Kremlin.

Rusia nu are dreptul „moral de a-i da pe cei dragi să fie sfâșiați de călăi”, a mai afirmat Putin.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button