Știrile 60m.RO

Vladimir Putin a fost informat în legatură cu discuțiile ruso-ucrainene

Președintele rus Vladimir Putin a fost informat despre rezultatele discuțiilor ruso-ucrainene purtate ieri, dar este prea devreme pentru a face o evaluare, a declarat secretarul de presă al șefului statului rus Dmitri Peskov.

„Desigur, președintele a fost informat. Este prea devreme pentru a da vreo evaluare, nu am dori să facem acest lucru prematur. Trebuie să le analizăm și apoi să ne gândim la perspective”, a spus Peskov reporterilor marți, relatează Interfax

De asemenea, reprezentantul Kremlinului a fost întrebat în ce format i-a raportat Medinsky lui Putin despre negocierile trecute.

„Medinsky a raportat personal și, mai mult, în scris”, a răspuns Peskov.

Comentând oferta Kazahstanului și Turciei de a oferi servicii de mediere în negocierile cu Kievul, Peskov a spus că negocierile directe între Rusia și Ucraina sunt deja în desfășurare.

El a mai spus că nu sunt încă planificate contacte între președinții Rusiei și Ucrainei după prima rundă de discuții ruso-ucrainene.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button