Virgil Guran: Din păcate, dacă vrem să continuăm la guvernare, se pare că singura soluție va fi PSD

Distribuie acest articol!

PNL se îndreaptă, din păcate, spre un Guvern alături de PSD, spune la RFI senatorul liberal Virgil Guran. Parlamentarul susținător al lui Ludovic Orban precizează că o alianță cu social-democrații nu este benefică, dar crede că formațiunea sa nu are de ales.

Virgil Guran spune ce soluții există în opinia sa la criza politică din prezent: ”Dacă o privim din punct de vedere ideologic, cea mai bună soluție este USR-ul. Dacă o privim matematic, este greu să mai avem o majoritate cu USR-ul și din păcate pentru noi, dacă vrem să continuăm la guvernare, se pare că va fi singura soluție PSD-ul. De ce spun din păcate? Pentru că nu e benefică o alianță cu PSD-ul, dar ținând cont că această criză politică trebuie să înceteze, trebuie în momentul de față să facem orice, dar să fie un Guvern funcțional”.

Un Guvern PNL-PSD-UDMR, cu premier de la PSD? ”Așa ceva nu este de acceptat. Până la urmă, noi putem să creem o majoritate ori cu USR ori cu PSD. PSD-ul nu știu cu cine ar putea face în afară de noi o majoritate. După părerea mea, este de neacceptat. Așa, cu premier PSD, mai bine stăm în Opoziție”, declară senatorul.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: