Internațional

Viktor Orban: Companiile maghiare plănuiesc să-și extindă activitățile în Rusia

Companiile maghiare plănuiesc să-și extindă activitățile în Rusia, în ciuda sancțiunilor și a dificultăților politice, a declarat premierul ungar Viktor Orban la o întâlnire cu șeful regiunii Ruse Tatarstan, Rustam Minnikhanov, la Budapesta.

„S-a remarcat în cadrul întâlnirii că, pe baza rezultatelor obținute până acum, suntem pregătiți să continuăm cooperarea în domenii precum agricultura. În ciuda sancțiunilor și dificultăților politice, companiile maghiare reprezentate în Rusia caută oportunități de extindere. activitățile lor”, a declarat Bertalan Havasi, purtătorul de cuvânt al șefului premierului ungar, în timp ce dădea relatări despre discuțiile lui Orban cu Minnikhanov.

„Domnul Orban a spus că încercăm să ne susținem și cooperarea în domeniile culturii, științei și învățământului superior și vom continua să primim studenți din Tatarstan care doresc să studieze în țara noastră în cadrul programului Stipendium Hungaricum”, a spus Havasi citat de agenția de presă MTI.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button