Social

VIDEO: Vama Calafat, blocată de protestatari. Și-au lăsat utilajele și camioanele acolo și au plecat acasă

Vama Calafat este blocată din nou, pentru a treia zi, de protestul fermierilor și transportatorilor. Zeci de tractoare și camioane au blocat punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: La această oră, vama este blocată în totalitate. Acolo sunt zeci de utilaje agricole, dar și camioane. De altfel, multe dintre acestea au fost încuiate și abandonate de către proprietari, care le-au lăsat și au plecat acasă. Fermierii și transportatorii spun că acesta este un alt semn de protest. Aceștia se vor întoarce duminică dimineață după autovehicule, cu speranța că lucrurile se vor schimba după negocierile din această seară. Astăzi este a treia zi la rând când Vama Calafat este blocată de către protestatari. De altfel, în această seară a fost blocată și Vama Bechet, însă acolo mare parte dintre protestatari s-au retras.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button