Social

VIDEO / Șobolan surprins, printre trecători, în București: ”În plină zi… Nu mai au nicio frică”

Un șobolan a fost surprins, în plină zi, în zona Obor din București, printre trecători. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare și au stârnit un val de reacții.

  • ”Ia, uitați! În plină zi… Nu mai au nicio frică. Lasă-l! deci era sa … Se plimbă pe aici, pe sub mașini, printre oameni… În București”, se aude pe filmarea postată pe rețelele de socializare.

Oamenii și-au dat cu părerea pe seama acestui subiect, după ce imaginile cu șobolanul au fost publicate în mediul online.

”Purtători de microbi!”, ”Produc doar pagube și transmit boli. Si sunt paraziți, trăiesc doar în preajma omului”, ”Luați pisici și scăpați de ei” sunt câteva dintre comentariile internauților.

  • Sunt și români, însă, care știu să facă haz de necaz în orice situație: ”Lasă de un KFC”, ”L-aș lua și aș face un podcast cu el”, transmite Antena3 CNN.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button