Politică

VIDEO// Prostest la Cluj împotriva lui Boc: Oferă locuințe sociale clientelei politice

AUR organizează un protest în fața Primăriei Cluj-Napoca. La acest eveniment participă și liderul partidului, George Simion.

AUR organizează acest protest din cauza modului în care Emil Boc a ajuns să conducă orașul Cluj-Napoca: multe șantiere deschise și nefinalizate, traficul infernal de care toți clujenii se plâng, construcțiile de blocuri care înghit orașul și viața foarte scumpă

Organizatorii vor prin acest eveniment să atragă atenția asupra faptului că la conducerea Primăriei Cluj-Napoca este nevoie de o schimbare cât mai rapidă, pentru ca orașul să-și poată rezolva problemele cu care se confruntă de ani de zile.

”Problema noastră punctuală, o doamnă consilier local (Loredana Pop – n,a) primește casă de la ANL. De casele pentru amărâți trebuie să beneficieze amărâții, cu săracii nu mai ține nimeni în țara asta”, a spus Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button