Internațional

VIDEO: Prezentatorul dezbaterii dintre cei doi candidați la funcția de premier al Marii Britanii a leșinat, în direct

Redactorul politic al Talk TV, Kate McCann, a leşinat în direct, însă starea sa de sănătate este bună, potrivit The Guardian.

”Kate McCann a leşinat în emisie în seara aceasta (n.r. marţi) şi, deşi este bine, sfatul medicilor a fost să nu continuăm dezbaterea. Ne cerem scuze spectatorilor şi ascultătorilor noştri”, menţionează contul de Twitter al Talk TV.

Dezbaterea televizată dintre cei doi candidați la poziția de lider al Partidului Conservator și la funcția de premier al Marii Britanii a fost întreruptă după un accident în studio. Se pare că moderatorului i s-a făcut rău, anunță surse din presa britanică.

Dezbaterea de marți între Rishi Sunak și Liz Truss a fost întreruptă după un accident în studio, anunță Sky News.

Liz Truss și-a dus mâinile la față și a spus „oh, Doamne”, iar apoi emisiunea a fost întreruptă.

„Ne cerem scuze pentru întreruperea acestui program”, scrie în mesajul publicat pe TalkTV și pe fluxul The Sun în urma incidentului.

Ulterior, TalkTV a început să transmită din nou, dintr-un un alt studio, cu prezentatorul Ian Collins spunând că a existat o „problemă medicală”.

„Toată lumea este în regulă, așa că aceasta este vestea bună. Rishi Sunak și Liz Truss sunt în studio, discutând cu cititorii și răspunzând la aceste întrebări”, a spus Collins.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button