Internațional

VIDEO: Premierul Finlandei, Sanna Marin, neagă că ar fi luat droguri după ce a fost difuzată o înregistrare cu ea petrecând

Şefa guvernului finlandez, Sanna Marin, a reacţionat cu privire la înregistrarea video în care ea poate fi văzută dansând şi petrecând, apărându-şi dreptul de a se bucura de timpul liber, potrivit The Telegraph.

Acestea sunt nişte imagini private ce nu erau menite să fie făcute publice” , a spus Sanna Marin.

Totodată, ea a adăugat că nu are „nimic de ascuns şi nu a făcut nimic ilegal„. Chiar dacă a consumat alcool la petrecere, ea a subliniat că nu a consumat droguri.

Împreună cu câţiva prieteni ai săi, Sanna Marin a petrecut într-o casă privată, înainte de a vizita două baruri. Ea a subliniat dreptul său de a-şi petrece timpul liber la fel cum o fac cei de vârsta ei, declarând pentru postul de radio Yle că ea speră că lumea va accepta acest lucru şi că finlandezii ,,trăiesc în democraţie„.

Sanna Marin a atras atenţia în trecut participând la festivaluri de muzică rock şi petrecând în cluburi.

În timp ce mulţi tineri din Finlanda se mândresc cu această „latură sălbatică” a premierului lor, înregistrarea video a stârnit de asemenea critici în rândul persoanelor care consideră comportamentul ei nepotrivit.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button