VIDEO: PNL și USR+ impun democrația cu RANGA, noaptea ca hoții

Guvernul Cîțu și oamenii din angrenajul său nu respectă nici o lege și acționează noaptea ca hoții la adăpostul întunericului pentru a demola spațiile comerciale. Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, primarul sector 2 Radu Mihaiu și directorul Metrorex Ștefan Paraschiv încalcă legea și desființează magazinele de la metrou fără o decizie a instanței de judecată în acest sens.

Ministrul habarnist Drulă vorbește de un cartel, o mafie și despre lipsa avizului ISU. Poate îi spune cineva bolovanului că nici o stație de metrou nu are aviz de securitate la incendiu de la ISU. Noua guvernare PNL, USR+, UDMR, impune democrația cu ranga.

Joi seara au bifat încă o realizare de mare succes în stația Pipera prin dezafectarea la miezul nopții a spațiilor comerciale de la metrou. La fața locului au fost prezenți proprietarii magazinelor și membrii din sindicat împreună cu mai mulți avocați. Nu au avut cum să intre în stații deoarece Poliția și Jandarmeria a păzit ușile. Jurnaliștii au fost și ei ținuți la ușă.

Sute de oameni își vor pierde locurile de muncă și afacerile din cauza unui guvern care a ales strategia pumnului în gură, în locul dialogului și al unor soluții decente. Comercianții au anunțat un proces colectiv împotriva Metrorex și a ministrului Transporturilor Cătălin Drulă, pentru abuz în serviciu și distrugere.

În lipsa unui ordin judecătoresc de evacuare instanța le va da dreptate comerciaților, iar statul va fi obligat să îi despăgubească.

Democrație cu ranga, noaptea ca hoții!!!

%d blogeri au apreciat: