Știrile 60m.RO

[VIDEO] Parlamentari AUR, la șantierul podului suspendat din Brăila. Este cea mai frumoasă lucrare de construcții

O delegație AUR a fost în vizită la șantierul podului suspendat din Brăila. Podul care va lega regiunile istorice de Dobrogea va fi finalizat la sfârșitului anului 2022 și va fi cea mai înaltă construcție din acest fel din România.

„Am venit astăzi să vizităm podul peste Dunăre din Brăila, un proiect național, unic din punctul nostru de vedere, care nu s-a mai construit în ultimii 50 de ani. Ca mărime este al treilea pod, după un pod din Istanbul și un pod din Italia”, a declarat deputatul AUR Ciprian Ciubuc de la fața locului.

Parlamentarii AUR Ciprian Ciubuc, ing. Alexandru Stănilă și Andrei Hangan au dorit să afle care sunt principalele probleme cu care se confruntă antreprenorii în cazul unor asemenea proiecte. În acest context, Ciprian Ciubuc a reiterat faptul că AUR va depune toate eforturile pentru ca viitoarele proiect de interes național să poată fi demarate mult mai ușor.

„Trebuie modificată legislația pentru ca pe viitoarele proiecte de interes național totul să fie mai simplu. AUR va susține orice proiect indiferent de cin a fost inițat”, a precizat Ciprian Ciubuc.

Back to top button