Politică

VIDEO// Marius Lulea(AUR): Oameni fără suflet! Nicușor Dan și Adrian Criț de la PNL dau afară de la locul de muncă 200 de muncitori-șoferi de STB, chiar în săptămână patimilor

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, afirmă că Nicușor Dan și Adrian Criț, directorul STB al PNL, sunt oameni fără suflet după ce au concediat 200 de șoferi ai STB în săptămâna patimilor din pură răzbunare pentru greva din ianuarie.

„Oameni fără suflet: Nicușor Dan și Adrian Criț de la PNL dau afară de la locul de muncă 200 de muncitori-șoferi de STB, chiar în săptămână patimilor.Fac acest gest din răzbunare: au îndrăznit șoferii să ceară condiții mai bune de muncă, autobuze noi și stoparea jafului prin companiile de partid care căpușează societatea.În pragul marii sărbători a zilei de Paște politicienii români se dovedesc fără milă. Peste 200 de familii vor avea de suferit pentru curajul și libertatea de a spune adevărul. Vom sesiza Avocatul Poporului și Comisia de Abuzuri din Senatul României. Măsura aplicată este una disproporțională și abuzivă, ilegală. Se puteau aplica alte sancțiuni , dacă doreau răzbunare.

Șoferii, Muncitorii nu sunt sclavii politicienilor sau ai partidelor politice. Ei au drepturi constituționale. Ar fi bine ca Nicușor Dan și Adrian Criț să revină asupra deciziei. Mai bine să dea afară personalul fictiv adus prin numiri politice.Cu părere de rău PSD s-a dezis total de români și mai ales de muncitori. Ei sunt în coaliție cu PNL și girează toate aceste abuzuri. Marcel Ciolacu putea rezolva problema dintr-un singur telefon, dar nu le pasă de români.”, a declarat prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button