Știrile 60m.RO

VIDEO: Mai multe explozii au avut loc la Kiev şi în alte regiuni ale ţării

Mai multe explozii s-au auzit, joi în zori, la Kiev şi în alte regiuni ale Ucrainei, unde populaţia a fost rugată să rămână în adăposturi, potrivit autorităţilor militare, conform AFP.

„În cartierul Darnytskyi al capitalei au fost înregistrate căderi de moloz. Datele privind victimele şi daunele sunt în curs de verificare”, a scris pe Telegram Serhii Popko, şeful administraţiei civile şi militare din Kiev, precizând că apărarea antiaeriană „funcţionează”.

Un incendiu a izbucnit într-o fabrică din districtul Darnytskyi, ca urmare a căderii resturilor, iar o explozie a fost înregistrată în districtul Desnyanskyi, a declarat, la rândul său, primarul capitalei, Vitali Klitschko.

„Atacul asupra capitalei continuă. Nu părăsi adăposturile în timpul raidului aerian!”, este mesajul de pe Telegram.

Armata a raportat, de asemenea, atacuri cu „rachete de croazieră” în regiunea Vinnytsia din centrul ţării, iar presa locală a relatat despre explozii în Hmelnytskyi, la aproximativ 100 de kilometri mai spre vest. O alertă aeriană este în vigoare în toată Ucraina.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button