Politică

VIDEO: Kovesi, blindată cu gărzi de corp, luată la întrebări de liderul AUR. Fost premier: toată scena arată un parvenitism și o aroganță ciocoiască pe care nu am văzut-o la niciun politician

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European (EPPO), se află în prezent într-o vizită în România, unde a avut programate întâlniri cu unele instituții. În timp ce se deplasa pe stradă, Kovesi a fost însoțită de patru bodyguarzi, conform observațiilor făcute de George Simion.

George Simion a încercat să intre în discuție cu aceasta și a insistat să o întrebe de ce are nevoie de patru bodyguarzi: „Vă e frică de ceva? Cam ciudat!”, a spus printre altele liderul AUR. Cu toate acestea, Kovesi a continuat să meargă pe stradă însoțită de agenții de securitate.

Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta a ținut să comenteze aceste imagini: „Credeam ca Doamna Kovesi e foarte “ iubită” si nu are nevoie să fie păzită în mijlocul Bucureștiului mai ceva decât Maddona sau Lady Gaga / sau oare credea că pe Calea Victoriei din București o atacă rachetele lui Putin! Recunosc că nu am văzut așa sistem de pază nici la șefi de stat – oare așa de populară este Doamna Kovesi în România încât îi trebuie 5 paznici? Sincer – toată scena arată un parvenitism și o aroganță ciocoiască pe care nu am văzut-o la niciun politician. Eu credeam că o apără oricum “focile” de orice pericol????! Bravo George Simion pentru întrebare și filmare”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button