Politică

VIDEO: Klaus Iohannis, contrazis de o femeie care a demascat problemele din spitale

Dialog aprins la finalul vizitei pe care președintele Klaus Iohannis a făcut-o, marți, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti. O femeie, fiica unei paciente internate la Spitalul Floreasca, a început să-și strige nemulțumirile pe finalul conferinței de presă a șefuui statului. Femeia era nemulțumită că nu merge aerul condiționat în spital și de felul în care activitatea instituției ar fi fost perturbată, pentru a se organiza vizita președintelui.

La finalul vizitei, ruda unei paciente internate în spital a reclamat condiţiile de la Spitalul Clinic de Urgenţă.

„Aştept salvarea. Vineri am aflat că mama are cancer şi voi ne certaţi, ne umiliţi şi ne-aţi dat afară din spital. Pentru ce? Ca să aştept să vină Iohannis? Şi mama stă de la 11,00 să aştepte să vină salvarea să o ducă acasă. Nu m-aţi lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe. (…) Veniţi pe secţie să vedeţi ce echipă de medici străluciţi sunt la ortopedie, medicii lucrează în condiţii la 40 şi ceva de grade în saloane pentru că nu funcţionează sistemul de ventilaţie. (…) Ştiţi ce mă nemulţumeşte? Umilinţa pe care noi o tolerăm. Ştiţi câţi aparţinători sunt acolo? O grămadă. Suportă în tăcere. (…) În primul rând condiţiile, sistemul de ventilaţie este nefuncţional de multă vreme”, a spus între altele femeia.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button