Internațional

VIDEO: Joe Biden, preşedintele SUA, s-a pierdut pe scenă după un discurs

Joe Biden a ajuns din nou ținta glumelor după ce a avut un moment în care a părut că s-a pierdut pe scenă, după rostirea unui discurs, în Boston.

Președintele american Joe Biden a cerut ajutor după ce s-a „pierdut” pe scenă, la finalul unui discus ţinut la Biblioteca Kennedy, din Boston. Liderul american s-a aflat luni în această metropolă, unde și-a prezentat viziunea asupra programului Cancer Moonshot, care vizează reducerea deceselor cauzate de cancer.

La sfârșitul discursului său, Biden a mulțumit audienței pentru atenție, s-a îndepărtat de podium, s-a întors și a vrut să plece, dar s-a oprit și a început să privească în jur confuz. Apoi șeful statului a chemat asistenții pe scenă și, întorcându-se cu spatele la public, a întrebat unde trebuie să meargă în continuare și a plecat abia după aceea, însoțit de asistenți.

Biden, care împlinește 80 de ani în acest an, a devenit cel mai în vârstă președinte al SUA din istorie, iar criticii îl acuză în mod regulat de declin mental, invocând desele gafe și momente în care își pierde șirul gândurilor.

Discursul de luni al lui Joe Biden a avut loc cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la celebrul discurs al fostului președinte american John F. Kennedy, când acesta a dezvăluit scopul americanilor de a trimite oameni pe Lună, scrie Sky News.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button