Politică

VIDEO Ioana Ramona Bruynseels: Cu bani europeni, cu bugetul propriu și cu mediul de afaceri ca partener, am putea să creăm în Sectorul 1 un adevărat hub de dezvoltare și un pol al inovării

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, afirmă că, cu bani europeni, cu bugetul propriu și cu mediul de afaceri ca partener, am putea să creăm în Sectorul 1 un adevărat hub de dezvoltare si un pol al inovării.

  • ”Câte s-ar putea face în Sectorul 1, dacă am vrea cu adevărat! Cu bani europeni, cu bugetul propriu și cu mediul de afaceri ca partener, am putea să creăm în Sectorul 1 un adevărat hub de dezvoltare si un pol al inovării.

Ce ar înseamna asta? Mai multe businessuri locale prospere Mai multe familii tinere care aleg să se stabilească aici Mai mulți tineri care își găsescă aici un loc de muncă bine plătit

Ce am mai putea face? Să obținem pentru Sectorul 1 certificarea de “Oraș prietenos cu copiii!”, așa cum sunt Barcelona, Paris, Lisabona și multe altele. Haideți să lucrăm împreună pentru a transforma acest vis în realitate!”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button