VIDEO: Florin Roman, evacuat și trimis în sala de plen, deoarece a uzurpat și încălcat Regulamentul celor două Camere reunite ale Parlamentului

Distribuie acest articol!

Scandal total în sala de plen a Parlamentului, joi după-amiază, în momentul în care era programată citirea moțiunii prin care se cere demiterea Guvernului Cîțu. Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman, a fost înlăturat de la pupitrul ședinței, i s-a luat microfonul și a fost trimis în sala de plen deoarece a uzurpat și încălcat Regulamentul celor două Camere reunite ale Parlamentului, care spune clar: ședințele comune ale celor două camere sunt conduse de unul din cei doi Președinți ai Camerei Deputaților sau Senatului.

Florin Roman, a ignorat cererea USR PLUS de a se introduce pe ordinea de zi a ședinței stabilirea calendarului moțiunii de cenzură.

„În temeiul art 20 din regulamentul ședințelor comune, în calitate de lider de grup, vă rog, dle președinte de ședință, adăugarea unui nou punct, punctul 1 – stabilirea calendarului moțiunii de cenzură. Suntem în cadru constituțional. Azi citim moțiunea de cenzură. După 3 zile moțiunea trebuie dezbătută și votată”, a cerut Ionuț Moșteanu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: