Social

(VIDEO) Aventura unor români la Sankt Petersburg de Revelion: „Niet, romanski niet!”

Viral pe YouTube. Ce faci de Revelion ca să atragi atenția? Cosmin Avram, un vlogger de turism, s-a dus în Rusia și a povestit că nu a fost lăsat de polițiștii ruși să intre în piața centrală din Sankt Petersburg în noaptea de Revelion.

Au văzut că nu știu rusă, le-am zis că sunt turist, m-au întrebat de unde sunt. I-am zis România, mi-a cerut pașaportul, s-a uitat pe pașaport, s-a întors spre colegii lui, a spus ‘romanski’. După aia ‘niet’, ‘romanski niet’. Și ne-a dat afara. N-aș vrea să spun că e discriminare, dar așa pare. Am vrut să vă arătăm focurile de artificii mai de aproape.

Erau foarte multe persoane din India, au intrat fără probleme. Seara ne este stricată”, s-a plâns Avram pe YouTube.

A încercat apoi o altă intrare în piață:Cei de aici nu ne-au cerut actul de identitate, am avut noroc. Nu trebuie să spui că ești român”.

Nici vorbă însă de vreun foc de artificii: „Toți au venit să asculte discursul lui Putin și au plecat acasă. Am așteptat mai bine de patru ore în frig degeaba”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button