Internațional

VIDEO: Atac masiv cu drone la granița României – portul Ismail a fost bombardat

Trupele ruse au lansat un atac masiv cu drone Shahed asupra regiunii Odesa, în noaptea de miercuri spre joi, autorităţile ucrainene raportând bombardamente în raionul Ismail, notează RBC potrivit Rador Radio România.

„În raionul Ismail, s-au înregistrat pagube aduse infrastructurii portuare și unor clădiri rezidențiale. La fața locului, au izbucnit incendii. O persoană a fost rănită” – a precizat guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper.

În noaptea de 11 spre 12 octombrie, trupele ruse au lansat un atac masiv cu drone Shahed asupra teritoriului Ucrainei. Majoritatea țintelor aeriene au fost distruse în regiunea Odesa, însă alerta aeriană a vizat și alte regiuni sudice și centrale. Potrivit Forțelor Aeriene ale Ucrainei, apărarea antiaeriană a distrus 28 de drone kamikaze din numărul total de 33 de drone lansate de ruşi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button