Politică

Victor Ciutacu, uimit de reacțiile „reziștilor în uniforme de deontologi”

Realizatorul TV Victor Ciutacu răspunde valului de critici după audiențele uriașe făcute de România TV cu transmisiunile în direct de la nunta lui George Simion. Ciutacu se declară și el uimit de reacțiile „reziștilor în uniforme de deontologi”.

„Citind relatările scrise ale reziștilor cu uniforme de deontologi pe ei de la nunta lui Simion, am impresia că noi am fost în altă parte. Mă rog, când te uiți de pe pisc în vale, te doare la cervicală…

P.S. Aud acum că doamna Mungiu Pippidi nu înțelege de ce am difuzat evenimentul; asta explică eșecul ei grandios la șefia TVR. Și că eu am fost un stâlp al guvernării Năstase. Ceea ce mă face să mă reevaluez, dar de mâine dimineață, că-s cam ostenit după live-uri și drumul București-Măciuca și retur”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Nunta lui George Simion, dată detaliat de România TV toată ziua de sâmbătă, s-a văzut în audienţe. România TV a fost cel mai urmărit post după media pe toată ziua, în ţară şi la oraşe.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button