Social

Victor Ciutacu, după demisia lui Țepelin de la GSP: Înțeleg ca deontologul presei nu a plecat. Stă capră până se lămurește dacă e animal sau poziție

Victor Ciutacu, după demisia lui Cătălin Țepelin de la GSP: Înțeleg ca deontologul presei nu a plecat. Stă capră până se lămurește dacă e animal sau pozițieVictor Ciutacu a reacționat, în stilu-i caracteristic, la știrea potrivit căreia Cătălin Țepelin a plecat de la conducerea Gazetei Sporturilor (GSP).

„M-as angaja o luna cenzor la o casa de pariuri. Sa-mi trimita Tolontan textele la aprobare; in numele libertatii de exprimare, care e nenegociabila, desigur. Iar leafa as dona-o Fundatiei Ringier, sa sprijine jurnalismul de calitate. Inteleg ca deontologul presei nu a plecat si el. Deci e de acord cu ingerintele in politica editoriala. Sta si el capra pana se lamureste daca e animal sau pozitie”, a scris Victor Ciutacu, pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button