Știrile 60m.RO

Vicepreședintele AUR , Alexandru Florian Săraru, recomandă lui CTP retragerea: aparțineți altor vremuri, ați girat partidele criminale de după 1989

În ultimele zile s-au înmulțit inițiativele din mediul online menite să denigreze și să creeze o imagine negativă acestui partid, membrilor și simpatizanților săi. Se lansează multe știri false și teorii conspiraționiste cu privire la originea AUR, programul politic, sursele de finanțare și proiectele partidului . Apar conturi false cu denumirea partidului pe Instagram, Wikipedia, Facebook, etc, în care persoane necunoscute atribuie afirmații mincinoase, menite să inflameze publicul de bună credintă.

Vicepreședintele AUR, Alexandru Florian Săraru, lămurește toate aceste aspecte și îi oferă și un răspuns public ziaristului Cristian Tudor Popescu, care numește Alianța pentru Unirea Românilor, „un furuncul pe organismul social din România”.

„Îi reamintesc și domnului Cristian Tudor Popescu că nimic din toate aceste acuzații și teorii ale conspirației nu sunt adevărate, iar caracterizările pe care le face acesta nu fac decât să demonstreze încă o dată ura sa viscerala față de tot ce nu este în acord cu interesele domniei sale. În spatele AUR se află cei 500.000 de români care ne-au acordat încrederea lor prin vot.”

„De asemenea, îi recomand consiliere de specialitate. A acumulat multe frustrări vecine cu ura și are prea multe opinii legate de orice subiect. Este expertul de serviciu în absolut orice domeniu. Același CTP este cel care a garantat în presă pentru Iliescu, Constantinescu, Băsescu și acum pentru Iohannis. A fost bine? Nu. Avem nevoie de oameni noi, nu de comuniști care ne oferă nouă lecții de moralitate dar care au girat prin discurs partidele criminale de după 1989. Acest om nu a făcut niciun bine tării, este specialist în invrăjbire și în promovarea urii împotriva românilor. Mergeți să vă pensionați, faceți un bine tării, aparțineți unei alte epoci, cea cu secera și ciocanul.” , a mai afirmat Alexandru Florian Săraru

Back to top button