PoliticăȘtirile 60m.RO

Vicepreședinte AUR: Guran a căutat AUR în USR

Moise Guran a criticat dur USR și PLUS pentru deciziile luate și faptul că s-au aliniat la comportamentul celorlalte partide politice. Un vicepreședinte AUR, Marius Lulea, îi dă o replică pe internet: „Înțeleg că Moise Guran a căutat AUR în USR și nu a găsit”.

Jurnalistul și-a exprimat nemulțumirea online legat de situația din cele două partide și că s-au repezit, încă din momentul în care el a încercat să îi ajute, să se înțeleaga cu PNL pe funcții.

”Spre finalul lunii februarie aveam deja semnale că prin câteva filiale ale USR (nu multe, totuși) începuseră să-și împartă funcții de conducere prin instituțiile deconcentrate, ba chiar se apucaseră să aibă și cu peneliștii astfel de discuții. Pentru cine nu știe, astfel de funcții nu sunt numite (politice) ci se acordă pe bază de concurs. Sigur, ele au fost excesiv politizate de FSN, PDL, PSD, iar de prin decembrie-ianuarie devenise evident că și PNL-ul face același lucru.

(…) Vă dați seama că atunci când am început să aflu că useriștii discută între ei și cu peneliștii (cei de la PLUS se plângeau de asta) despre împărțit funcții publice care se dau prin concurs, fie din prostie (pentru că nu știau că acelea nu se fac prin numire politică) fie pentru că “așa se face în politică” declară Moise Guran.

Replica vine din partea unui vicepreședinte AUR:

Înțeleg că Moise Guran a căutat AUR în USR și nu a găsit.

Și mai spune Moise că nu le ajunge subvenția publică că au datorii electorale mari. Dragă Moise, ești naiv. Datoriile acelea le-au făcut fictiv către firmele de casă. Sunt bani pe care i-au păpat tot ei, cei de la vârf. Ce a făcut conducerea USR nu se cheamă campanie electorală și nu aș fi dat nici 50 000 de euro cuiva pentru așa ceva. Păi cu oameni care au îndatorat un partid voi vreți să conduceți o țară?

Dacă luăm orice antreprenor din România care plătește cel puțin 30 de salarii, cu siguranță va face mai multă performanță decât acești numiți cu o singură calitate: cv-urile goale sau pline cu ONG-uri false și nefuncționale.Și tu Moise, nu te simți ofensat că nimeni din acest guvern nu au plătit o dată în viața lui 30 de salarii?” a declarat Marius Lulea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button