Vicepreședinte AUR: Cîțu să își dea demisia! Oare ce condamnare ar fi potrivită pentru PNL?

Distribuie acest articol!

Marius Lulea, vicepreședintele AUR, consideră că nu există cale de întoarcere pentru premierul Cîțu. În contextul în care Florin Cîțu a fost condamnat penal în urmă cu 20 de ani rezultă că, respectând legea, acesta nu poate ocupa o funcție publică în România.

“Este penibil cum PNL încearcă să spele condamnarea penală primită în SUA de actualul prim-ministru și încearcă să o trimită în derizoriu.

Oare ce condamnare ar fi potrivită pentru PNL ca șeful guvernului să facă un bine României și să își părăsească postul: așteptăm cumva o crimă?”, a scris vicepreședintele AUR pe pagina sa de socializare.

Pe de alta partea, Lulea subliniază că USR este complicele premierului deoarece, în ciuda campaniei “Fara penali”, România a ajuns să aibă la conducerea țării oameni care au comis infracțiuni și sunt condamnați penal.

“USR i-a mințit pe români cu nu știu care lege FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE și de care a uitat imediat cum s-au terminat alegerile parlamentare. Au strâns și semnături pentru această lege, pentru ca acum șeful lor politic să fie Florin Cîțu.

Rău au făcut americanii că i-au dat drumul și l-au trimis înapoi în România. Poate că dacă nu ar fi făcut acest lucru astăzi nu am mai fi vorbit despre acțiunile penale prin care familia sa, adică el, a dobândit zeci de hectare de pădure, pe care ulterior au început să le taie. Ce să mai vorbim despre comisioanele primite pentru ca România să se împrumute excesiv și fără de motiv?

Uite așa te gândești că faci un bine unui om, dar ajungi să faci un rău pentru aproape 20 de milioane de oameni”, a mai scris Marius Lulea.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: