Politică

Vicențiu Mocanu a fost desemnat candidatul AUR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat, în cadrul unui eveniment organizat la Râmnicu Vâlcea, candidatul pentru primăria municipiului în persoana omului de afaceri vâlcean, Vicențiu Mocanu. La evenimentul de la Râmnicu Vâlcea au fost prezenți președintele AUR, George Simion, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, precum și alți reprezentanți ai conducerii naționale a partidului.

George Simion a declarat că AUR face astfel primul pas către prezentarea echipei de candidați pentru alegerile locale de anul viitor. „Pe lângă alegerile europarlamentare vreau să câștigăm toate alegerile din anul 2024. (…) Eu vreau să câștigăm și simt că se poate câștiga”.

„De trei ani de când conduc acest proiect politic tot încerc să conving oameni valoroși, buni administratori, buni conducători să se alăture proiectului AUR. A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le fac. Astăzi am venit să vă prezentăm, pe lângă o echipă impresionantă de viitori europarlamentari, și soluția noastră pentru Râmnicu Vâlcea. Și o aveți aici: îl cheamă Vicențiu Mocanu! Un om care nu a mai făcut politică până acum. Vreau din suflet să înțelegeți că pentru 2024 AUR va aduce în fața românilor oameni care nu au venit să se îmbogățească din politică, oameni care au făcut ceva în comunitățile lor, oameni care au realizat că nu e suficient să fie bine doar în ograda lor. Pentru mine, primul nostru candidat pe care îl anunțăm la Vâlcea este și un model de candidat pe care AUR îl va propune în 2024: antreprenor care a realizat ceva, care a plătit taxe, care vrea să schimbe România în bine”, a afirmat președintele AUR.

În cadrul discursului susținut în fața a peste 700 de membri și simpatizanți AUR, Vicențiu Mocanu a declarat că „astăzi, cu inima plină de speranță și determinare, stau în fața voastră pentru a anunța candidatura mea pentru funcția de primar al orașului nostru, Râmnicu Vâlcea. Fac acest pas pentru că Râmnicu Vâlcea merită mai mult”.

„Am decis să intru în politică pentru că simt nevoia de a reda comunității tot ceea ce sunt eu astăzi și a readuce valorile pe care le-am pierdut din cauza incompetenței, neștiinței și relei-credințe. Am experiență și o viață dedicată muncii și comunității. Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la greu și tot ce am construit până acum am făcut prin muncă asiduă și determinare. În toți acești ani am înțeles ce își doresc de la primar tinerii, mamele pentru viitorul copiilor, funcționarii publici și cei de la firmele private, medicii, profesorii, cei din profesii liberale și toți ceilalți”, a spus candidatul AUR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

Acesta a mai adăugat că face acest pas alături de AUR pentru că „împărtășim împreună valori fundamentale precum familia, patria, credința și libertatea. Împreună vom munci din greu pentru a produce schimbarea de care Râmnicu Vâlcea și întreaga țară au nevoie”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button