JUSTIȚIE

Viața de lux în pușcărie pentru baronul PSD, Dumitru Buzatu

Viața în spatele gratiilor pare destul de palpitantă pentru șeful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu. Prins cu o șpagă uriașă, Buzatu a ajuns în arest, acolo unde se pare că duce o viață de lux. Cel puțin asta relatează Realitatea, care a intrat în posesia listei cu vizitatori!

Buzatu e vizitat de oameni de afaceri, preoți și primește chiar și cadouri!

Dumitru Buzatu a primit mai multe cadouri de la vizitatorii săi. Unii i-au adus cărți de filosofie și teologie, însă un altul, mai pragmatic, i-a adus cadou o plasmă, ca să revină zilnic la cele lumești.

Nouă persoane, în afară de apărători, au fost să-l viziteze: foștii săi consilieri, Dragoș Cazacu, directorului de la DGASPC Vaslui, un om de afaceri din Vaslui care a adus cu el și un preot, primarul localității Ștefan cel Mare, dar și de cei din familie.Dintre vizitatori, unul i-a adus lui Dumitru Buzatu un televizor cu diagonală mare, care a și fost montat în celula în care sunt 18 paturi. Consilierul său personal i-a adus cărți de filozofie și de teologie.Pe de altă parte, pe lista vizitatorilor nu apare deloc numele celei despre care se spune că ar fi amanta baronului șpăgar, Ana Maria Obreja.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button