Vești foarte bune: constructorul român Umbrărescu ar putea executa Autostrada FORD

După intrarea României în Uniunea Europeană constructorii români au fost hăituiți, asta deși au făcut cele mai bune drumuri din țară.

E85 este doar unul din multele proiecte făcute de Umbrărescu și care a fost rapid terminat și se află și astăzi în stare foarte bună.

Apoi au venit așa-zișii antreprenori străini cu buzunarele goale și rupți în fund. S-au prezentat de mari domni veniți de la Bruxelles și prin corupție au blocat antreprenorii români dar și investițiile românești.

Chelfegiii au venit aici ca să facă bani mulți fără nimic. Așa au tot construit marile companii străine mii de kilometri de autostradă invizibilă.

Banii s-au dus, autostrăzile însă nu s-au construit.

De ceva timp s-au prins politicienii că nu mai pot minți pe români cu autostrăzile invizibile. Mânia țării este mare și sunt șanse mari să se ajungă la un nou 1907.

Așa că au decis să revină la antreprenorii români, singurii capabili să facă treabă de calitate.

Așa că a revenit în prim-plan Dorin Umbrărescu și a reînceput să câștige rând pe rând licitații. Spre deosebire însă de șacalii bruxellezi, Dorin Umbrărescu chiar le termină, foarte repede și senzațional de bine.

%d blogeri au apreciat: