Politică

Vasilica Lasconi, un lider balama pentru USR! Glume penibile cu Traian Băsescu

Elena Vasilica Lasconi duce în derizoriu Uniți Salvăm România, partidul ce promitea să ne scape de PSD și PNL. Din păcate USR este condus astăzi de doamna Lasconi, o fost jurnalistă care îi cerea sfaturi lui Traian Băsescu. Bineînțeles orice discuție cu Băsescu duce la o serie de glume penibile.

Elena Vasilica Lasconi este unul din nenumărați jurnaliști care au sărit gardul spre partide și spre funcții publice. Au simțul scenei, al relației cu publicul, vorbesc ușor, învîrt subiectele și  se pricep să atragă atenția și să smulgă aplauze. Pe la unii, și Narcis a poposit prea mult. Audiența aduce bani și admiratori. Dan Diaconescu, Mitică Dragomir, Gigi Becali, Florin Călinescu erau și se mai cred de neîntrecut la poante, păreri, glumițe. Sunt un fel de doctori în orice. Toți au gustat cîte puțin din politică și tot nu s-au lecuit. Ba, unii dintre ei încă mai speră.

Prin candidatura Vasilicăi Lasconi la prezidențiale crește vertiginos lista de promisiuni exprimate cu limbariță politică în stil talk show și scade vertiginos anvergura intelectuală.

Cît despre cultură și proiecte politice solide, secetă mare!

Băsescu: ”Succes am avut în politică și la blonde” – 2020

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button