Vasile Dîncu exclude o coaliție cu AUR, după depunerea moțiunii împotriva Guvernului Cîțu. Simion: AUR nu face alianțe cu vechile partide

Distribuie acest articol!

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a afirmat că partidul său nu va face alianță cu AUR , în contextul moțiunii de cenzură care ar urma să fie depusă. Declarația este curioasă, ținând cont că liderul AUR George Simion a repetate în mai mult rânduri că exclude posibilitatea unor coaliții cu vechile partide.

Noi nu facem coaliţii politice, nu am făcut nici coaliţii electorale, nici politice, cu AUR. Acest partid însă are şi el dreptul de a primi şansa să se modernizeze, să vină după un discurs electoral poate mai populist sau mai extremist, să vină la un indicator de modernitate, care să-l facă frecventabil”, a declarat Dîncu.

El critică „aroganţa” premierului Florin Cîţu, pe care o consideră gratuită. „(…) domnul Cîţu vine totuşi din zona oamenilor instruiţi, am văzut o continuă aroganţă, spunând mereu că PSD nu înţelege nimic, că PSD n-are şcoală”, a mai spus Dîncu, precizând că PSD va depune moțiune împotriva Guvernului Cîțu după depunerea PNRR la Comisia Europeană.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: