Vaccinurile sunt sigure, declară Iohannis. Îți asumi toată răspunderea, d-le președinte?

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat  că vaccinarea anti-Covid se va face etapizat, iar definirea etapelor de vaccinare și inițierea lor vor fi stabilite în funcție deaprobarea, producția și alocarea de vaccinuri către fiecare țară

Vaccinurile odată aprobate sunt sigure, a susținut preşedintele.

„Este foarte important de știut că vaccinurile, odată aprobate de organismele interne de profil, sunt sigure, sunt eficiente și reprezintă singura soluție viabilă de a pune capăt acestei pandemii”, a zis Klaus Iohannis.

El mai precizat că MApN va fi cel care va asigura gestionarea depozitului central, precum și a celor șase depozite regionale, de unde se va face distribuția către centrele de vaccinare.

„Avem o strategie de vaccinare anti-COVID, care va fi aprobată în zilele următoare și avem organizată o structură clară – Comitetul Național de Coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2. Au fost stabilite toate mecanismele de aprovizionare, stocare și implicarea resurselor urmare, precum și planul de acțiune, cu etape clare”, a afirmat Klaus Iohannis.

%d blogeri au apreciat: