USRPLUS: Iohannis știa! Suntem revoltați despre faptul că premierul a făcut închisoare

Distribuie acest articol!

În şedinţa Biroului Naţional, liderii USR PLUS s-au arătat revoltaţi de faptul că premierul Florin Cîţu a făcut închisoare în SUA, după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate, susţin surse politice pentru News.ro. Conducerea USR PLUS consideră că preşedintele Klaus Iohannis a avut cunoştinţă de trecutul tumultuos al premierului.

“Este evident că a fost o condamnare care s-a soldat cu închisoare, chiar dacă e vorba de doar două zile. Este imposibil ca serviciile secrete să nu-i fi adus la cunoştinţă preşedintelui Klaus Iohannis faptul că cel propus ca premier a fost închis în SUA. Evident, Klaus Iohannis a avut – sau ar fi trebuit să aibă- cunoştinţă de acest lucru. Acest episod îl face pe Florin Cîţu şantajabil. Premierul a ascuns de liderii coaliţiei acest episod, probabil mai are şi altele. Acesta ar fi un rezumat al discuţiei noastre din BP”, a declarat, joi searp, unul din liderii USR PLUS pentru News.ro.  

“Am discutat dacă să-i cerem preşedintelui explicaţii publice, dar n-am ajuns la nicio concluzie”, susţin sursele citate. Premierul Florin Cîţu a precizat, miercuri, întrebat dacă în trecut a fost închis două zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL. ”Acum 20 de ani, a fost vorba de DUI, este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie, am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL”, a declarat Florin Cîţu.  

În dosarul lui Florin Cîțu apare OWI nu DUI cum afirmă acesta. OWI înseamnă că premierul a consumat alcool și droguri. În cazul său se pare că ar fi vorba de marijuana mai exact.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: