USRiștii sar la gâtul lui Cîțu. Ia decizii incoerente și este înconjurat de lichele

Distribuie dacă ți-a plăcut

Mai mulți membri ai alianței USR PLUS l-au atacat pe premierul Florin Cîțu în urma criticilor făcute de liberali la adresa lui Vlad Voiculescu. După liderul alianței, Ionuț Moșteanu, și Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt în Guvernul Cioloş, senatoarea Simona Spătaru l-a acuzat pe Cîțu că nu taxează adevărata incorenţă decizională şi nu înlătură oamenii lipsiţi de profesionalism din jurul lui.

Simona Spătaru i-a transmis premierului un mesaj prin intermediul platformei Facebook prin care își exprimă speranța că Florin Cîțu va numi profesioniști în funcții cheie și va elimina mafia din din sistemul de sănătate.

D-le premier Florin Cîţu,

Nu a trecut deloc mult timp de când, în Parlamentul României, votând guvernul pe care-l conduceți, am crezut cu inima și rațiunea că principiile enumerate de dvs azi pe FB, transparență, profesionalism și coerență sunt acele valori care vă ghidează cu adevărat activitatea. Priviți atent în jurul dvs și observați unde sunt cei care NU acționează transparent, unde sunt cei care NU au fost schimbați cu oameni profesioniști și de asemenea unde NU există coerență în decizii.

Probabil (sigur) nu e ușor să fii prim-ministru. Dar sigur e și mai greu să fii ACEL prim-ministru care își asumă ( cu toate riscurile) adevăratele reforme în statul român, îndepărtarea lichelelor și păstrarea oamenilor buni care au oprit robinetul mafiei din sistemul de sănătate”, a scris Simona Spătaru pe Facebook.


Distribuie dacă ți-a plăcut
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: