Știrile 60m.RO

USR-ul s-a apucat de propagandă plătită din banii publici și l-au ales ca și țintă pe Rafila.

Ca să vedeți mojicie la USR. Până acum vreo 3 luni erau la guvernare și conduceau țara alături de PNL. Pentru dezastrul din sănătate USR este de vină deoarece au condus acel minister. În timpul USR spitalele erau pline, lumea era panicată până la infarct, medicamentele lipseau și românii mureau cu zile.

USR a plecat, alungat de popor de la guvernare. Acum s-a apucat de propagandă plătită din banii publici și l-au ales ca și țintă pe Rafila.

Știți că aici nouă nu ne prea plac pesedi-știi, cum ar spune Klaus Iohannis, deci nu le luăm apărarea. Dar când vezi cu cât tupeu acuză pe Rafila te crucești.

Situația pandemică este astăzi sub Rafila cu mult mai bună. Oamenii nu mai sunt speriați, au fost aduse medicamente în spitale, numărul de morți este redus, pandemia este sub control. Probabil Rafila nu este perfect, dar pandemia își urmează cursul ei final corect.

Trebuie să precizăm că aceste atacuri sunt plătite din subvenția publică, practic USR intoxică opinia publică folosind banii românilor. Acești bani ajung la site-urile de căutare și cele de socializare, adică părăsesc România, ajung în alte state ale lumii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button