USR se întărește cu forțe noi de la… PNL. Aceleași metehne, oameni noi dar vechi

Distribuie acest articol!

USR descumpănește la fiecare pas.

Partidul fondat de Nicușor Dan și care l-a mazilit din conducere și apoi din partid chiar pe fondator, dovedește în fiecare zi că nu poate fi altfel.

Spre exemplu: recent Marius Bodea, deputat PNL, a trecut de partea alianței USR-PLUS. El va fi candidatul alianței USR-PLUS la preșidenția CJ Iași.

Ce înțelegem de aici: că oamenii noi ai USR sunt oamenii vechi ai PNL și PSD. Mai înțelegem că în tot județul IAȘI partidul nu a reușit să găsească intern un candidat potrivit.

Va reuși România fi salvată dar cu aceeași oameni care au îngropat-o?

Dar de unde candidați dacă USR a făcut o curățenie totală, dictatură pe față, pentru eliminarea din partid, excluderea, tuturor celor care aveau alte idei decât Dan Barna.

USR este un partid frumos îmbrăcat, dar care nu a excelat deloc în actuala sesiune parlamentară. Practic a criticat ceva, dar nu mult, a refuzat guvernarea cu PNL și a votat de câteva ori privilegiile date de pensiile speciale spunând că s-a întâmplat din greșeală. Mai este cineva care crede că zeci de oameni care pretind că știu a scrie și citi nu au știut ce au votat?

Apoi la vârful USR sunt oameni implicați energic în afaceri cu statul pe când PSD era la putere: de la fondurile europeni luate de Dan Barna la autostrada invizibilă a lui Clotild Armand.

Mai are rost să spunem că Dacian Cioloș a fost pus prim-ministru de PSD și a guvernat cu PSD? Sau că a fost comisar european pus de PSD-PNL-PDL?


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: