Politică

USR se dezintegrează: „Energia consumată în lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte şi acţiuni benefice oamenilor”

Senatorul Claudiu Mureşan şi-a anunţat, vineri, demisia din USR din cauza disputelor interne din partid. USR este un partid în disoluție, iar Mureşan spune că va continua să activeze ca senator neafiliat.

Senatorul Claudiu Mureşan a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, faptul că etapa din viaţa sa în USR se încheie odată cu demisia pe care a trimis-o conducerii partidului.

„Atunci când energia consumată în lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte şi acţiuni benefice oamenilor, e nevoie de o decizie şi o schimbare în consecinţă. Şi asta fac eu astăzi. Eu şi USR Sibiu, filiala judeţeană din care eu am făcut parte, mergem pe drumuri paralele de aproape 2 ani, aşa că demisia mea de azi este una logică şi, sper eu, benefică pentru ambele părţi. A fost o etapă cu multă muncă şi speranţă, cu încercări, succese, cu dezamăgiri şi cu lupte pierdute. Şi din nou speranţă. Şi muncă. Dar, nici în politică, cetatea nu este a celor care o construiesc, ci a celor care o cuceresc”, a spus Mureşan.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button