USR PLUS scade rapid în sondaje, AUR urcă vertiginos

Distribuie acest articol!

Atât Vlad Voiculescu, cât și Dacian Cioloș, sunt puternic contestați pe grupurile interne ale USR-iștilor, semn că șansele liderului PLUS de a obține mult visata șefie a Alianței încep să scadă vertiginos. Președintele PLUS este acuzat de filialele din țară că vrea să pună pe butuci USR, în timp ce Barna asistă dezinteresat la spectacol. Totodată, organizațiile useriste din țară își exprimă îngrijorarea cu privire la avansul AUR, după proteste. Mai exact, acestea se tem că Alianța USRPLUS se duce în cap, fiind depășită de AUR, așa cum deja s-a întâmplat în multe orașe din țară.

„La această oră este un amplu protest în USR față de Vlad Voiculescu. Ba chiar la colțuri se vorbește și de demisii. Dacă îl mai păstrăm mult la Sănătate o să cădem în cap. O să ne prăbușim așa de tare că o să ne ia fața AUR. Și așa ne-a luat fața în multe orașe din țară. Nu mai vorbesc de diaspora”, au declarat surse politice pentru PS News.

Vlad Voiculescu aduce probleme și celor de la PNL. Surse liberale au declarat pentru PS News că liberalii și cei de la USRPLUS nu reușesc să ajungă la un acord în privința datei care ar trebui să schimbe restricțiile pentru restaurante, baruri și cafenele, dar și teatre și cinematografe. Liberalii și-ar dori ca modificarea regulilor să intre în vigoare cât mai rapid, în timp ce USR, prin ministrul Sănătății, își dorește mai multă precauție și păstrarea restricțiilor actuale, au precizat surse politice pentru PS News.

„Există mari presiuni din partea primarilor și a industriei HORECA pe relaxarea măsurilor existente, însă este foarte greu să ajungem la o înțelegere cu cei de la USRPLUS. Vlad Voiculescu se opune vehement oricărei relaxări. Aș spune că intenția lui este să îngroape definitiv Horeca, astfel nu înțeleg. Noi avem mari probleme cu primarii, nu știu cât mai poate ține Florin Cîțu în frâu revolta din teritoriu. Trebuie să fim sinceri, ne temem și de faptul că revoltele din stradă ar putea să ia amploare ”, au declarat surse politice pentru PS News.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: