USR-PLUS despre vânzarea terenurilor agricole: Românii nu au resursele de timp, bani și know-how pe care le au investitorii străini

Distribuie acest articol!

Sub umbrela unui mesaj propagandistic, progresiștii de la USR PLUS ne transmit că noi românii nu ne putem ocupa de agricultură deoarece nu avem resursele de timp, bani și know-how pe care le au investitorii străini.

,,După intrarea în vigoare a legii, la 1 februarie 2021, mulți dintre proprietarii de terenuri preferă să își arendeze proprietățile, pentru că nu au resursele de timp, bani și know-how pe care le au investitorii străini.

USR PLUS consideră că sprijinirea fermierilor români trebuie să fie realizată prin alte mijloace, nu prin ridicarea de obstacole birocratice și interdicții, drept pentru care deputații USR PLUS Silviu Dehelean și Ionuț Moșteanu au depus un proiect de lege, inițiat alături de parlamentari PNL, UDMR și ai minorităților naționale, pentru modificarea Legii nr. 17/2014 privind unele măsuri de reglementare a vânzării terenurilor agricole.

Proiectul – https://bit.ly/30uJBti – nu doar că elimină barierele birocratice impuse, simplifică procedurile și reducând termenele, dar asigură și cadrul care va favoriza crearea și consolidarea unei clase de mijloc la sate.”, afirmă USR-PLUS într-un mesaj de propagandă în mediul online.

Planul lor este să vândă terenurile agricole străinilor nu să creeze o clasă de mijloc la sate. Investitorii străini cumpără terenurile, angajează un număr mic de muncitori însă nu creează o piață de desfacere în România. Toată producția pleacă la export pentru a se întoarce în țară noastră cu valoare adăugată sub forma unor diferite produse alimentare pentru lanțurile de supermarket-uri străine care activează deja aici.

În fapt se dorește distrugerea totală a satului românesc și îmbogățirea peste măsură a investitorilor străini pe spatele nostru al tuturor românilor. Prin dependența de importuri noi devenim pas cu pas o colonie de consum.

Principalul promotor al acestui proiect de lege este ministrul Agriculturii, Adrian Nechita Oros.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: