Barna a găsit vinovații pentru eșecul guvernării: USR nu și-a atins obiectivele din cauza scandalurilor din PNL

Distribuie acest articol!

Dan Barna a găsit vinovații pentru eșecul guvernării: USR nu și-a atins obiectivele din cauza scandalurilor din PNL, având în vedere că „o mare parte dintre ele au fost cumva condiţionate de clarificarea leadership-ului în PNL”.

Nu sunt mulţumit, pentru că multe dintre obiectivele pe care le propuseserăm pentru acest început de mandat nu s-au materializat, o mare parte dintre ele fiind cumva condiţionate de clarificarea leadership-ului în PNL, este o perioadă electorală, o înţelegem, e o realitate şi până la urmă lucrăm cu realităţi şi sper că din toamnă să venim cu câteva dintre lucrurile care sunt acum pe buză, au trecut de Guvern, sunt în Parlament, dar să devină realitate pentru că într-adevăr şi aşteptarea cetăţenilor este mare”, a declarata Barna.

El a precizat că lucrurile merg mai greu într-o coaliție formată din trei partide pentru că mai multe viteze, iar „rezultanta este una medie”. Barna susține că USR „va deconta” electoral aceste întârzieri cu realizarea obiectivelor promise.

Colegii mei miniştri se chinuie şi fac eforturi să găsească oameni competenţi şi să nu pună doar oameni de la partid şi îşi iau castane de la parteneri de coaliţie, despre aceasta este vorba. Aşteptarea românilor să aibă o bună guvernare fără să se implice este una degeaba. Cei care vor bună guvernare să vină în partide şi să se implice şi atunci avem bună guvernare, avem o şansă, astfel o să ne luptăm, cum fac eu şi colegii mei din USR PLUS”, a mai spus acesta.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: