Internațional

Ursula von der Leyen: Rusia lui Putin a arătat din nou lumii ce reprezintă – brutalitate și teroare

Liderii internaționali continuă să reacționeze la atacurile cu rachete ale Rusiei asupra Kievului și a altor orașe ucrainene, luni dimineață.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a scris luni pe Twitter că este „șocată și îngrozită de atacurile vicioase asupra orașelor ucrainene”.

„Rusia lui Putin a arătat din nou lumii ce reprezintă: brutalitate și teroare. Știu că ucrainenii vor rămâne puternici. Vom fi alături de Ucraina atâta timp cât va fi nevoie, cu toate mijloacele pe care le avem”, se arată în tweet.

Între timp, președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a scris luni pe Twitter că „ceea ce se întâmplă acum în Kiev este dezgustător. Arată lumii, din nou, regimul cu care ne confruntăm: Unul care țintește fără discriminare. Unul care face să plouă cu teroare și moarte asupra copiilor. Acest lucru este criminal. Ei vor fi trași la răspundere. Ucraina va câștiga. Europa nu va privi în altă parte.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button