Ungureanu rămâne în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca. USR Cluj: „Traian Mihai și-a retras candidatura”

Partidul anunță, printr-un comunicat de presă, că Traian Daniel Mihai, vicepreședintele USR Cluj-Napoca, și-a retras candidatura pentru Consiliul Local, după ce, vineri, Emanuel Ungureanu amenința că se va retrage din cursă dacă aceste va rămâne pe listă, întrucât acesta a avut, în trecut, o problemă cu caracter penal.

„Domnul Emanuel Ungureanu este candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Cluj Napoca. Campania de strângere semnături este în plină desfășurare, la fel și evenimentele de precampanie. Acțiunile de consultare a cetățenilor și oferirea de soluții la problemele clujenilor continuă așa cum au fost planificate.

Lista candidaților la Consiliul Local Cluj Napoca din partea USR rămâne așa cum a fost stabilită de către Biroul Județean al USR Cluj. Dl. Traian Daniel Mihai a hotărât să își retragă candidatura având în vedere că interesul Alianței USR PLUS este acela de a propune persoane ale căror acțiuni trecute nu pot fi speculate politicianist de către adversarii politici. USR Cluj și dl. Emanuel Ungureanu salută responsabilitatea demonstrată prin luarea acestei decizii”, se arată într-un comunicat al USR Cluj.

„Prin acest gest ridicăm ștacheta integrității pentru adversarii noștri politici”

Conducerea partidului arată că rămâne fidelă principiilor fondatoare – transparența, cinstea și integritatea – arătând că acestea trebuie aplicate întâi acasă, în propria ogradă.

„USR Cluj Napoca și Alianța USR PLUS rămân fidele principiilor fondatoare, care valorizează în primul rând transparența, cinstea și integritatea candidaților propuși pentru funcțiile publice. USR PLUS respectă electoratul clujean, nevoia sa de a vedea în aleșii locali exemple de onestitate și grijă pentru nevoile altora. Credem că principiile pe care dorim să le aplicăm în guvernarea locală a municipiului Cluj Napoca trebuie aplicate mai întâi acasă, în propria ogradă.  Politicienii trebuie să fie exemple de coerență între vorbe și fapte. Știm că prin acest gest ridicăm ștacheta integrității pentru adversarii noștri politici și demonstrăm curajul de a ne asuma deciziile corecte”,

 » Aflați mai multe detalii…

%d blogeri au apreciat: