Un elicopter Black Hawk american a aterizat de urgenţă în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală

Distribuie acest articol!

Un elicopter militar american a aterizat de urgenţă, joi, în Capitală, în Piaţa Charles de Gaulle, mai mulţi stâlpi fiind avariaţi. Elicopterul participa la un exerciţiu militar.

”Traficul este blocat în Piata Charles de Gaulle. Motivul, un elicopter ce era într-un exerciţiu aviatic a aterizat de urgenţă”, se arată  în postarea unuia dintre martori.

FOTO - FACEBOOK/ Valentina Preda
FOTO – FACEBOOK/ Valentina Preda

”Ştie cineva ce caută acest elicopter în intersecţia de la Aviatorilor? Oare s-o fi aprobat transportul aerian la sol?”, a scris un alt martor, pe Facebook.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

Aparatul, care făcea parte dintr-un grup de elicoptere, poate fi văzut în imagini cum pierde din altitudine şi aterizează forţat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle.

Pe lângă stâlpii prăbușiți, se poate vedea și o dubă puțin avariată.

Elicopterul Black Hawk al armatei SUA este o aeronavă de transport. Acesta efectua un zbor de antrenament. În cadrul antrenamentului, ceva nu a mers bine iar aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze.

Nu au fost victime.

Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului. Se va forma o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza.

Elcopterul Black Hawk este o aeronavă folosită de foarte mulți ani de armata SUA. Piloții americani se bazează foarte mult pe acest tip de aeronavă.

 


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: