Un deputat PNL va fi exclus din partid: A semnat lista AUR pentru suspendarea lui Iohannis

Distribuie acest articol!

Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat luni, 1 noiembrie, că a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Pe lista semnatarilor este și un liberal: Dumitru Flucuș, deputat PNL de Brașov.

„Dacă chiar a semnat și, din câte am înțeles, chiar a semnat, va fi exclus din partid în maxim două săptămâni”, a spus, miercuri dimineață, Dan Vîlceanu.

„Îmi pare rău, în momentul în care ai făcut un asemenea gest, nu ești parlamentar liberal, ești de la AUR. Te duci la Georgică Simion!”, a adăugat Dan Vîlceanu.

Dumitru Flucuș, declarații

„Dacă voi fi exclus, posibilitățile mele de a influența vor fi diminuate”, a spus Dumitru Flucuș, tot miercuri, la Realitatea Plus. „Colegii mei nu au fost deloc fericiți, nu pot să spun că am vorbit cu mulți. Domul președinte Cîțu nu m-a sunat. M-au sunat cei de la conducerea județului, dar nu m-au amenințat cu excluderea. Am avut discuții firești, nu e vorba de amenințări, însă sunt conștient că în partid sunt niște etape și niște foruri de conducere care vor lua anumite decizii. Eu sper să înțeleagă că trebuie să salvăm țara. Domnul președinte e la sfârșitul mandatului…”, a mai spus acesta.

„Este opțiunea mea personală și consider că domnul președinte are o responsabilitate foarte mară față de criza din țară și nu este corect! Un președinte responsabil ar fi trebuit să numească din prima un premier care să rezolve crizele”, a subliniat membrul PNL.

„PNL, dacă nu face anumite schimbări, va ajunge la limita intrării în Parlament”, susține Dumitru Flucuș, care a mai spus că „trebuie luate anumite măsuri de apropiere față de nevoile cetățenilor”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: